Αντλίες - Πιεστικά

Προβολή ως
Ταξινόμηση
Εμφάνιση / σελ

Υποβρύχια αντλία 7000 lt/h Gardena Classic 7000 (1780)

Ορισμένες φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε την ύπαρξη ανεπιθύμητου νερού. Για παράδειγμα, σε περίπτωση πλημμυράς στο υπόγειο ή στο χώρο του πλυντηρίου. Ή μπορεί απλώς να θέλετε να αποστραγγίσετε ή να μεταφέρετε νερό. Η Υποβρύχια αντλία GARDENA Classic 7000 είναι η καλύτερη αντλία για τη γρήγορη άντληση καθαρού ή ελαφρώς βρώμικου νερού με σωματίδια διαμέτρου έως 5 mm. Διαθέτει ρυθμιζόμενη, εναλλασσόμενη βάση για επίπεδη αναρρόφηση έως 1 mm. Είναι δυνατή η αποστράγγιση σχεδόν όλου του νερού με αποτέλεσμα το δάπεδο να παραμένει στεγνό. Χάρη στο καλώδιο σύνδεσης μήκους 10 m, αυτή η πρακτική και ανθεκτική αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά - ακόμα και σε μεγάλα βάθη. Ένας διακόπτης με φλοτέρ εξασφαλίζει την αυτόματη σύνδεση και αποσύνδεση. Μέσω μιας υποδοχής καλωδίου για το διακόπτη με φλοτέρ, είναι δυνατή η ρύθμιση ακριβείας για τη στάθμη σύνδεσης και αποσύνδεσης. Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη μόνιμη χειροκίνητη λειτουργία της αντλίας μέσω ενός εξαρτήματος με βύσμα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι εγγυημένη χάρη στο ανθεκτικό περίβλημα από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες υάλου, στο στρόβιλο αντλίας χαμηλής φθοράς και στον αθόρυβο κινητήρα με πυκνωτή εκκίνησης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και διακόπτη θερμικής προστασίας.
Κωδικός: AG000070001780
€92,90

Αντλία ομβρίων Gardena 3003/3 Jet

Η συμπαγής αντλία κήπου gardena 3000/3 jet είναι το βέλτιστο μοντέλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Μέσω της δύναμης και της πίεσης και της υψηλής απόδοσης αναρρόφησης της, η αντλία είναι ιδανική για πότισμα, αύξηση της πίεσης ή να μεταβιβάσει νερό βροχής ή χλωριωμένο νερό της πισίνα. Η αντλία είναι εύκολη στη χρήση. Χάρη στην εργονομική λαβή, η αντλία είναι εύκολη και στη μεταφορά. Για την προστασία της αντλίας έναντι παγετό είναι εφοδιασμένη με έναν κοχλία αποστράγγισης για την αποστράγγιση του νερού που απομένει στην αντλία. Για μια μακρά ζωή, η GARDENA βασίζεται αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας υλικά. Κεραμική προστασία και μια διπλή σφραγίδα σύστημα μεταξύ του κινητήρα και των ζωοτροφών πτερωτή διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας και την αποφυγή ζημιών στην αντλία. Ένας διακόπτης θερμικής προστασίας προστατεύει τον κινητήρα από υπερφόρτωση. Σημείωση: αντλίες GARDENA δεν είναι κατάλληλες για την άντληση αλμυρού νερού, ή εύκολα καύσιμες ουσίες, ή τα τρόφιμα.
Κωδικός: AG00003003JET
€106,00

ΑΝΤΛΙΑ GARDENA 9000 AQUASENSOR - ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ

Με τη λειτουργία GARDENA aquasensor, η αντλία ενεργοποιείται αυτόματα ήδη από τη στάθμη νερού 5 mm. Έτσι, αποτρέπονται τυχόν ζημιές εξαιτίας μεγαλύτερης ποσότητας νερού. Ο χρόνος αυτόματης απενεργοποίησης της αντλίας ρυθμίζεται επίσης ευέλικτα, χάρη σε δύο ανεξάρτητους αισθητήρες.
Κωδικός: AG0178320
€135,00

Υποβρύχια αντλία Classic 6000

GA1473 Ορισμένες φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε την ύπαρξη ανεπιθύμητου νερού. Για παράδειγμα, σε περίπτωση πλημμυράς στο υπόγειο ή στο χώρο του πλυντηρίου. Ή μπορεί απλώς να θέλετε να αποστραγγίσετε ή να μεταφέρετε νερό. Η Υποβρύχια αντλία GARDENA Classic 6000 είναι η καλύτερη αντλία για τη γρήγορη άντληση καθαρού ή ελαφρώς βρώμικου νερού με σωματίδια διαμέτρου έως 5 mm. Χάρη στο καλώδιο σύνδεσης μήκους 10 m, αυτή η πρακτική και ανθεκτική αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά - ακόμα και σε μεγάλα βάθη. Ένας διακόπτης με φλοτέρ εξασφαλίζει την αυτόματη σύνδεση και αποσύνδεση. Μέσω της υποδοχής καλωδίου για το διακόπτη με φλοτέρ, είναι δυνατή η ελεύθερη ρύθμιση της στάθμης σύνδεσης και αποσύνδεσης. Η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι εγγυημένη χάρη στο ανθεκτικό περίβλημα από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες υάλου, στο στρόβιλο αντλίας χαμηλής φθοράς και στον αθόρυβο κινητήρα με πυκνωτή εκκίνησης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και διακόπτη θερμικής προστασίας. Με τη σύνδεση γενικής χρήσης, μπορείτε να συνδέσετε στην αντλία σωλήνες 13 mm (1/2"), 16 mm (5/8"), 19 mm (3/4"), 25 mm (1") και 38 mm (1 1/2").
Κωδικός: AG00GA1777
€58,00

Αντλία Ακαθάρτων Gardena 8000 SP

GA1794 Τα υγρά που μπορούν να αντιμετωπιστούν από τις αντλίες GARDENA Dirty Water είναι οι εξής: καθαρό και ελαφρώς μολυσμένο νερό, το νερό της πισίνας (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνιστώμενη δοσολογία των προσθέτων) και σαπουνάδα. Οι αντλίες GARDENA Dirty Water είναι σε θέση να μεταφέρει τα ακάθαρτα σωματίδια νερού που περιέχει με διάμετρο μέχρι 30 mm. Οι αντλίες είναι πλήρως βυθιζόμενες (αδιάβροχα σφραγισμένες) και μπορούν να βυθιστούν κάτω σε ένα βάθος 9 m μέσα στο υγρό.
Κωδικός: AG00GA1794
€132,00

ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ HONDA ΑΝΤΛΙΑ WH 15 X

ΑΝΤΛΙΑ υψηλής πίεσης ιδανική για ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ & μεταφορά νερού σε μεγάλα ύψη καθώς και τροφοδοσία μπεκ ποτίσματος.
Κωδικός: AG0000WH15X
€650,00
  euFlag digital ktpae espa  
  Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης