Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας

Η εταιρία ΑΓΚΡΟΜΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1978 και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κατάστημα επί της οδού Πειραιώς 90 στην περιοχή του Κεραμεικού. Το αντικείμενο μας είναι η εμπορία γεωργικών μηχανημάτων, συστημάτων καθαρισμού, εργαλείων, εξαρτημάτων αυτόματου ποτίσματος, φυτοπροστατευτικών και απολυμαντικών προϊόντων.

Αντιπροσωπεύουμε με επιτυχία πολλές επώνυμες μάρκες που αφορούν τα γεωργικά μηχανήματα και τα εργαλεία κήπου όπως οι STIHL, HONDA, MITSUBISHI, KAWASAKI, McCULLOCH, GARDENA, FREUND, RAIN BIRD, AGEF, HOZELOCK, CASTEL-GARDEN και άλλες.

Από το 2004 η εταιρία μπαίνει δυναμικά και στο χώρο του καθαρισμού ως επίσημος έμπορος της ηγέτιδας εταιρίας KARCHER και διαθέτει στο κατάστημα μεγάλη συλλογή  ερασιτεχνικών καθώς και επαγγελματικών συστημάτων καθαρισμού.

Παράλληλα με την πώληση των μηχανημάτων, η εταιρία αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις ειδικευμένων γεωπόνων δραστηριοποιείται και στον τομέα των φυτοπροστατευτικών προϊόντων (φυτοφάρμακα, λιπάσματα), και ειδών δημόσιας υγείας (απολυμαντικά, ποντικοφάρμακα κ.λ.π.).

Η εταιρία μας επίσης διαθέτει πλήρες και ολοκληρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης με πολύχρονη εμπειρία. Το τεχνικό τμήμα είναι εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο από όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες για επισκευές στα αντίστοιχα προϊόντα της κάθε μίας,  χρησιμοποιώντας γνήσια και μόνο ανταλλακτικά.

Τέλος, από το 1992, η εταιρία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των κερματοθηκών της γερμανικής εταιρίας INKiESS καθώς και τις κερματοθήκες εισπράκτορα EUROcash.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πειραιώς 90 & Πλαταιών 1 - 10435, Αθήνα

ΑΦΜ: 095224515 - ΔΟΥ: A' ΑΘΗΝΩΝ - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 473801000

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

  euFlag digital ktpae espa  
  Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης