Αποστολή και Επιστροφές

Τρόποι αποστολής προϊόντων

 

  1. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ. Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

 

  1. Με συμβατικό ταχυδρομείο. Αφορά συνήθως δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου η παραλαβή θα γίνεται από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ. Παραλαβή συνήθως σε 1 έως και 4 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

 

  1. Με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής. H πληρωμή γίνετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

  1. Παραλαβή από το κατάστημα. Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από το κατάστημά μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννοήσεως στο 2103423024.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα εώς Παρασκευή: 8.30 - 16.30

Σάββατο: 8.30 - 14.30

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ή του εκάστοτε τρόπου αποστολής που έχετε επιλέξει. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με τα ΕΛΤΑ ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή όπως εσείς θέλετε. Προμήθειες και έξοδα τραπέζης βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.


Γενικές πληροφορίες για την αποστολή προϊόντων


1.       Αποστολή εντός Αθηνών – Πειραιά

 Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€

Η εταιρεία μας σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 150€.


2.        Τιμοκατάλογος αποστολής προϊόντων με εταιρία ταχυμεταφοράς courier

Παράδοση το Σάββατο έχει επιπλέον κόστος 2.50 €.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Σημείωση: Αν το δέμα επιστραφεί δικής σας υπαιτιότητας, δεν θα έχετε ξανά την ευκαιρία να παραγγείλετε με αντικαταβολή παρά μόνο με προπληρωμή.


3.       Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Όταν ο όγκος του μηχανήματος είναι τέτοιος πού η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη.

Τα πολύ βαριά η ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται μόνο με ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών). Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα μεταφορικά έξοδα του πρακτορείου.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Το μηχάνημα θα πρέπει να έχει εξοφληθεί, ώστε να προχωρήσει η παράδοσή του στο πρακτορείο.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές.  

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι τιμές των μεταφορικών στα μηχανήματα ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους. Για την τελική τιμή κόστους μεταφορικών των μηχανημάτων, στα οποία δεν αναφέρεται το κόστος μεταφοράς στην καρτέλα προϊόντος, παρακαλούμε να  επικοινωνείτε με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 210 3423024.


Τρόποι επιστροφής προϊόντων


1.       Επιστροφές προϊόντων

Στην εταιρία μας έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός διαστήματος 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής τους, δηλαδή των μεταφορικών.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

2.       Ελαττωματικά προϊόντα

Η agromatools.gr ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα βρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και της συσκευασίας τους κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

3.    Εγγυήσεις

Tα προϊόντα που είναι σε εγγύηση θα πρέπει να επιστρέφονται στη συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς τους. Σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο, τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δικά μας έξοδα αποστολής και με δυνατότητα αντικατάστασής του ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Σε περίπτωση που λείπουν εξαρτήματα και το προϊόν δεν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, τότε η χρέωση των μεταφορικών επιστροφής καθώς και της εκ νεου αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

4.    Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον το δέμα σας δεν έχει παραδοθεί στη μεταφορική εταιρία, τηλεφωνικά στο 210 3423024.

Σε περίπτωση που το δέμα σας έχει ήδη παραδοθεί στην εκάστοτε μεταφορική εταιρία, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός διαστήματος 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του, δηλαδή των μεταφορικών.

 

  euFlag digital ktpae espa  
  Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης