Ελαιοσυλλογή

Προβολή ως
Ταξινόμηση
Εμφάνιση / σελ

Βέργα ελαιοραβδιστική παλμική Y40 Κεφαλάκης - 2.30 μέτρα - 12V

Το παλμικό Υ40 είναι ένα καινοτόμο ελαιοραβδιστικό με συνολικά 40 ελαστικές ράβδους. Το σχήμα Υ των ελαστικών ραβδών, ο μηχανισμός μετάδοσης κίνησης καθώς και τα υπόλοιπα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επιφέρουν την αποφυγή μπερδέματος με το φύλλωμα, ελάχιστο ποσοστό σπασμένων κλωναριών, έλλειψη κραδασμών με αποτέλεσμα την επίτευξη μέγιστης απόδοσης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε σχέση με τα υπόλοιπα ελαιοραβδιστικά της ίδιας κατηγορίας.
Κωδικός: AGKEF03019
€245,00

Ηλεκτρική Βέργα ΜΙΝΩΣ ΣΙΚ «Τ» MSR 32 με κεφαλή τύπου Αχινός με ραβδιά διχαλωτού σχήματος

Η βέργα MSR 32 «Αχινός» είναι η τελευταία μας πρόταση για την συγκομιδή της ελιάς με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση &ελάχιστη ζημιά προς τα κλαριά & τα φύλλα του δέντρου και αυτό επιτυγχάνεται με τη διάταξη των ραβδιών της κεφαλής που αποτελείται από 2 μπάλες που φέρουν από 8 ραβδιά σε σχήμα Υ σε εναλλαγή μ ε8 ραβδιά κάθετα η κάθε μία. Η εναλλαγή των ραβδιών τα βοηθάει να εισχωρούν ακόμα και στα πιο πυκνά φυλλώματα.
Κωδικός: AG000ΜSR32
€229,00

Ελαιοραβδιστική ηλεκτρική βέργα ΜΙNOS SIK 32 Αλουμινίου

Η ηλεκτρική Βέργα SIK 32 αποτελείται από 32 εναλλάξιμους ράβδους πολύ ελαστικούς που λόγω της ποιότητας του υλικού τους έχουν την δυνατότητα να διεισδύουν στα πιο πυκνά κλαδιά του δέντρου χωρίς να τραυματίζουν τον καρπό και το κλαδί της ελιάς. Τα ραβδιά της κεφαλής είναι πολύ ανθεκτικά και βοηθούμενα από την ελαστικότητα τους αντέχουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας χωρίς να φθείρονται.
Κωδικός: AG00032SA
€248,00

Ελαιοραβδιστική ηλεκτρική βέργα ΜΙNOS SIK 32 Carbon

H πιο ελαφριά και ξεκούραστη βέργα της αγοράς! Η ηλεκτρική Βέργα SIK 32 CARBON αποτελείται από 32 εναλλάξιμους ράβδους πολύ ελαστικούς που λόγω της ποιότητας του υλικού τους έχουν την δυνατότητα να διεισδύουν στα πιο πυκνά κλαδιά του δέντρου χωρίς να τραυματίζουν τον καρπό και το κλαδί της ελιάς. Τα ραβδιά της κεφαλής είναι πολύ ανθεκτικά και βοηθούμενα από την ελαστικότητα τους αντέχουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας χωρίς να φθείρονται. Η σωλήνα της βέργας είναι φτιαγμένη από ανθρακόνημα (CARBON). Έτσι, πετυχαίνουμε το κέντρο βάρους της βέργας να κατεβαίνει χαμηλά και η SIK32 να είναι η πιο ελαφριά και ξεκούραστη βέργα της αγοράς.
Κωδικός: AG00032CAR
€293,00

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΕΡΓΑ MINOS SIK ΚΠΠ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η Ηλεκτρική βέργα ΜΙΝΩΣ ΣΙΚ ΚΠΠ παλινδρομικής κίνησης είναι η ιδανικότερη βέργα στον τύπο αυτό γιατί λόγω της πολύχρονης πείρας μας και της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι ελαφρύτερη από άλλες βέργες του ίδιου τύπου και η διάταξη των ραβδιών της κεφαλής είναι τέτοια ώστε η βέργα να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση με την μικρότερη ζημιά στο φύλλωμα του δέντρου.
Κωδικός: AG30001771001
€269,00

Ηλεκτρική Βέργα MINOS SIK P8 τύπου «T» περιστροφικής κίνησης - 2.40m

Η Ηλεκτρική βέργα ΜΙΝΩΣ ΣΙΚ "ΤΑΦ" & Κάθετη περιστροφικής κίνησης φέρει 8 ελαστικά ραβδιά και λόγω της έκκεντρης θέσης τους πάνω στον ραβδοφόρο έχουν την μεγαλύτερη απόδοση χωρίς να πληγώνουν τον καρπό. Οι κύλινδροι δε που βρίσκονται στην κεφαλή (πλαστικοί ή αλουμινίου ) λόγω της τρελής τους κίνησης βοηθούν την βέργα να εισχωρήσει & στα πιο πυκνά μέρη του δέντρου χωρίς να μπερδέψει σε αυτά κάνοντας ζημιά. Λόγω της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε έχουμε κατασκευάσει την πιο ελαφριά βέργα της αγοράς (μήκος 2,4μ & βάρος μόνο 3 κιλά ) με αποτέλεσμα να μπορεί να την χρησιμοποιεί και ο πιο αρχάριος χρήστης. Το καλώδιο της έχει μήκος 16,5 μ ώστε να μην είναι συχνή η μετακίνηση του μηχανήματος στο χωράφι & φέρει αυτόματο διακόπτη STOP για την προστασία της βέργας & των κλαδιών του δέντρου. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής βέργας με μήκος από 1,80μ έως 3,4μ μαζί με το χειριστήριο.
Κωδικός: AG30001771004
€209,00

Προέκταση Βέργας ελαιοραβδιστικού MINOS SIK 1m

Η Προέκταση Βέργας μήκους 1 μ μπορεί να τοποθετηθεί – προσαρμοστεί - προαιρετικά στους τύπους MSR 32 , MSR 20, MSR16, MSR 8 για το μάζεμα του καρπού σε δέντρα με ύψος πάνω από 4,5μ.
Κωδικός: AGPROEKSIK
€60,00

Λανάρα αέρος με ρυθμιζόμενη βέργα Oliver U-L Ιταλική

Ελαιοραβδιστικό αέρος χαμηλού βάρους (μόνο 1040gr), με υψηλή απόδοση και "ήσυχη" λειτουργία. Με μικρές διαστάσεις και καλή ισορροπία, το εργαλείο είναι άνετο κατά τη χρήση, με ελάχιστες δονήσεις. Η βέργα περιλαμβλανεται στην τιμή.
Κωδικός: AG30001099001
€710,00
  euFlag digital ktpae espa  
  Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης